Over ons

Betrokken, proactief, kwaliteit, deskundig en oog voor de mens.

Dat kenmerkt Hesseling Accountancy & Advisering. Wij zijn een klein kantoor en voelen ons daarom zeer betrokken bij onze klanten. Om u optimaal te adviseren, willen wij uw privesituatie en onderneming graag tot in detail kennen. De meeste beslissingen komen namelijk niet alleen op puur zakelijke gronden tot stand, ook intuïtie en emotie spelen een belangrijke rol. Elk zakelijk genomen besluit werkt uiteindelijk ook door in uw privésituatie.

Geïntegreerde dienstverlening staat voorop. Wij bieden u een breed en geïntegreerd dienstenpakket. Of het nu gaat om de verwerking van de boekhouding, de salarisadministratie of een estateplanningsadvies. Coachend en klankbordend met het Business Model Canvas als leidraad staan we de mkb-ondernemer bij met het realiseren van ambities. Onze dienstverlening is professioneel, betrouwbaar en gericht om op persoonlijke wijze samen te werken.

Met onze dienstverlening houdt u grip op zaak. Wij ondernemen samen met u. De mkb-ondernemer, ZZP’er en de particulier.

Of u nu elke maand bij ons langskomt met uw administratie of gebruik wil maken van onze online-mogelijkheden, u als mkb-ondernemer past bij ons!

Ons kantoor is aangesloten bij de NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Daarnaast zijn onze medewerkers persoonlijk aangesloten bij de Vereniging Gecertificeerd Financieel Planners dan wel het Register Belastingadviseurs. Mede hierdoor is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Klik hier.